Εγγραφή στο newsletter
E-Mail 
Ονομ/μο 

 

 

Τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, έγινε η βάπτιση της κόρης του Γιώργου Παυλίδη και της Αφροδίτης Παπαδοπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ελευθερούπολη με ανάδοχους τις Δέσποινα Ζαχοπούλου και Νίνα Κυριακίδου. Το όνομα της νεοφώτιστης Αναστασία.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Τη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008, έγινε η βάπτιση του γιου του Ιορδάνη Αμαραντίδη και της Ζαφειρίας Τζιμούρτα στον Ιερό Ναό του Αε Γιάννε του Βαζελών στο παλιό Χορτοκόπι με ανάδοχους τους Μιχάλη και Νικολέτα Παρχαρίδη. Το όνομα του νεοφώτιστου  Στυλιανός.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Τη Κυριακή 29 Ιουνίου 2008, έγινε η βάπτιση του γιου του  Σαλτουρίδη Σάββα και της Ξένιας στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στο Χορτοκόπι με ανάδοχους τους Ειρήνη Βρυώνη και Στάθη Κοντοράβδη. Το όνομα του νεοφώτιστου Νικόλαος.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2006, έγινε η βάπτιση της κόρης του Ιορδάνη Αμαραντίδη και της Ζαφειρίας Τζιμούρτα στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Ελευθερούπολη με ανάδοχους τους Γιώργο και Δώρα Γκόλια. Το όνομα της νεοφώτιστης Μαρία.

aetos01.jpg

Τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2006, έγινε η βάπτιση του γιου του Δημήτρη Χωλίδη και της Μέλης Ζαφειροπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στο Χορτοκόπι με ανάδοχο τον Θεόδωρο Ευθυμιάδη. Το όνομα του νεοφώτιστου Αριστοτέλης.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2006 έγινε η βάπτιση της κόρης του Πασχάλη Τσοχανδερόπουλου και της Παρασχεκυής Σαλτουρίδου στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου με ανάδοχο την Θωμαή Στογιαννούδη. Το όνομα της νεοφώτιστης Δέσποινα-Γεσθημανή.

aetos01.jpg

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2006 στις 18:00 πμ βαφτίστηκε ο γιος του Δημήτρη και της Θωμαής Αλεξανδρίδη με ανάδοχο τον Γιώργο Παναγιωτίδη και το όνομα αυτού Θεόδωρος.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Την Τρίτη 15 Αυγούστου 2006 ανήμερα της Παναγίας βαφτίστηκε η κόρη του Δημήτρη Μώραλη και της Ελένης Αντωνιάδη στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα Χρυσοκάστρου και το όνομα αυτής Δέσποινα.

aetos01.jpg

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2006 στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στο Χορτοκόπι βαφτίστηκε η κόρη του Ηλία και Μαρίας Χρισοστομίδη με ανάδοχο την Ζωή Απαζίδου και το όνομα αυτής Σμαράγδα-Μαρία. 

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

aetos01.jpg

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2006 στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στο Χορτοκόπι βαφτίστηκαν τα δίδυμα του Βασίλη Θωμαϊδη και της Δέσποινας Αμαραντίδου με ανάδοχους τους Παναγιώτη και Λέλα Σελβιαρίδη.  Στο κοριτσάκι δόθηκε το όνομα Ειρήνη και στο αγοράκι το όνομα Ανδρέας-Ιορδάνης.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

  Γίνετε μέλος μας
    

 

Φόρουμ